Debatt

Apoteken är ofta lösningen när läkemedel restnoteras

20 maj, 2019 -

I en replik på DN Debatt skriver idag Johan Wallér, vd på Sveriges Apoteksförening om det ökande problemet med restnoterade läkemedel. ”Apoteken är inte en del av problemet utan ofta en del av lösningen”. Läs hela artikeln här:

Läkemedelsutredning slår undan benen för apoteken

15 maj, 2019 -

I en debattartikel i Dagens Samhälle skriver Johan Wallér, vd på Sveriges Apoteksförening om effekterna på apotek om läkemedelsutredningens förslag blir verklighet. Apoteken kan inte bibehålla en god servicenivå över hela landet om 30 procent av företagens samlade resultat raderas…

På svenska apotek kan du handla läkemedel tryggt- debattartikel av Sveriges Apoteksförening m.fl.

4 februari, 2019 -

I en replik på DN Debatt skriver Sveriges Apoteksförenings vd Johan Wallér tillsammans med företrädare för läkemedelsbranschen om det intensiva arbete som pågår inför att se till att Europas läkemedel blir märkta på korrekt sätt. Arbetet med att säkerställa att..